Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс гарячими відео зі зйомок шоу "Хто проти блондинок", примірявши пікантний срібний комбінезон, який, за її словами, пошила собі сама. Так, артистка засвітила не тільки схудлу фігуру, але і сідниці учасниць проекту.

Варто відзначити, що Нікітюк частенько викладає інтимні частини тіла красунь-блондинок. На цей раз дівчата приміряли відверті срібні боді і високі ботфорти, перетворившись на загадкових інопланетянок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.