У новому випуску "Світ навиворіт" мандрівник Дмитро Комаров вирушить на пошуки справжнього дива природи. Ведучий у небезпечних водах амазонки зустрів рідкісних рожевих дельфінів.

Рожеві прісноводні дельфіни є рідкісним видом ссавців сіро-рожевого забарвлення, яких нерідко порівнюють із неземними істотами. Іншу сторону Амазонки Дмитро Комаров покаже у наступному випуску "Світ навиворіт".

Дмитро Комаров, Instagram
Дмитро Комаров, Instagram

У небезпечній Амазонці мандрівник вже встиг зустріти величезних крокодилів, вполювати чорні піраньї, також мав справу з отруйними скатами, зубастою рибою-собакою і навіть полював на древнього монстра переруку. Тепер настав час для прекрасного — неймовірно красивих прісноводних дельфінів.

Місцева легенда розповідає, що рожеві дельфіни насправді є сильними духами, які мають здатність змінювати свою подобу. Згідно з віруванням індійців, дельфіни вночі перетворюються на красивих хлопців і викрадають місцевих красунь. Через це місцеве населення відноситься до тварин з особливою пошаною й обережністю.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Дмитро Комаров, 1+1
Дмитро Комаров, 1+1

Дмитро Комаров для того, щоб побачити рідкісних рожевих дельфінів, відправиться на унікальну базу, де одна сім'я все життя доглядає за цим видом тварин.

"Годувати дельфінів — це величезне задоволення, вони абсолютно не бояться і повністю довіряють людині, але їх гострі зуби трохи насторожують", - поділиться незабутніми емоціями ведучий. Дмитро Комаров

Дмитро Комаров, Instagram
Дмитро Комаров, Instagram

Комарову вдалося не лише побачити рідкісних дельфінів, а й погодувати їх. Після незабутнього дня ведучий "Світ навиворіт" проведе час у бразильському ресторані, де скуштує особливі блюда з бананів.

Нагадаємо, раніше дружина Комарова зі "Світу на виворіт" розповіла про зустріч з чоловіком в експедиції

Як повідомляв портал "Знай.ua", Комаров зі "Світу на виворіт" у Бразилії осідлав чудовисько

Також "Знай.ua" писав, що Комаров зі "Світу навиворіт" зізнався у важкому захворюванні