Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою серією фото з презентації нової колекції H&M і Джамбаттисти Валлі, яка відбулася у Києві, в Особняку Полякова. Так, артистка приміряла коротеньке чорне плаття і високі ботфорти, засвітивши нескінченні ноги.

"Ви бачите на фото дівчину яка зі швидкістю світла мчить додому міряти нову колекцію від @hm і @giambattistavalliparis 🥰🥰🥰 P. s. Коли модниці Києва зустрічаються на презентації шмаття!!! Божееее дєвочки...не обійшлось без дракі🤣", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Молодість-чудова пора,треба все встигнути.", "Шикарна Леся 😍😍😍", "❤️Леся неперевершена👏👏👏", "Що за прізрак", "Так, так летиш міряти, що на тобі обличчя немає😉", "Красуня!", "Так ось як виглядає "летящей походкой" 🤔👍", "А де ж синці після модної бійки!?😂", "Хах ти прям як флеш⚡️😍", "І з ким же Леся Іванівна побилася? 😂".

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.