Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетні фото і відео, показавши, як проводить час з сім'єю і в домашній обстановці. Так, на одному з роликів грають її доньки Єва і Тільда, а на іншому артистка демонструє ідеальну розтяжку, сівши на шпагат.

Раніше Лобода зізналася, що наступний концерт дасть лише в грудні, а перед цим буде готуватися до релізу нового альбому, на який фани чекають досить тривалий час. Варто відзначити, що на відео з Євою і Тільдою видно, як старша сестра міцно обіймає і цілує малечу, і, мабуть, Світлана хоче сповна насолодитися такою сімейною ідилією.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.