Популярна українська співачка Настя Каменських, яка кілька місяців тому офіційно стала дружиною свого колеги репера Потапа. Красуня часто змінює стиль і приміряє різні образи, а результати своїх експериментів часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, цього разу Настя показала симпатичний кадр, а шанувальники помітили, що красуня повернула свої розкішні кучері.

На новому фото Каменських з'явилася перед камерою, сидячи на сходинках біля радіостудії. На неї укорочені рвані джинси з білими кросівками і біла майка, яку майже не видно під коричневим піджаком оверсайз. Настя випрямила спину, поклала лікті на коліна і з посмішкою на обличчі дивиться в камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні, і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.