Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тривожними кадрами, демонструючи ноги, вкриті синцями та саднами. Так, артистка зізналася, що відпрацювала свій 114-й випуск на телебаченні в проектах "Хто зверху?" і "Хто проти блондинок?", зізнавшись, як важко "пролетіли" 10 знімальних днів, а також назвавши себе дружиною робота Бендера з популярного мультсеріалу "Футурама".

"#114твВипуск
10 знімальних днів пролетіло...Помітно😂А це вже 5й проект за 5й місяць) Я жінка робота Бендера чи шо?!?😂
За 10 днів завдяки харчуванню ( 1500 кК. на день) в мене -2 кг, крепатура, все болить (бо я ше примудрялася робити випади) ноги в синцях від падінь на майданчику під час конкурсів (гортаємо фото) Але я радію що крім студійних проектів #хтоЗверху #хтопротиблондинок є мій особистий #ЛеМаршрутка (наша гордість, наша рідненька Україна) За день на ютюбі проект подивилося 60 000 чоловік, а це означає, що ми на правильному шляху і потрібно знімати далі! Ну а сьогодні о 18.00 Нова область і Нова серія Маршрутки на Новому каналі!
P. S. Багато питань чи буде проект з російськими субтитрами! Поки ми не думали про це...думаємо про English 😘", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери почали підтримувати Лесю, особливо захоплюючись її проектом "ЛеМаршрутка".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.