Дружина українського актора Дмитра Ступки, телеведуча, фітнес-блогер і DJ Поліна Логунова показала нові спокусливі фото. Відповідні знімки з'явилися в Instagram.

"Настрій - потонути в теплі ковдри", - пише Логунова.

На фотографіях Логунова позує майже без одягу, де показала свої пружні сідниці і неймовірні форми. Шанувальники прийшли в захват від яскравих фото дівчини і в коментарях залишили чимало компліментів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Таке чуттєво фото!!", "Настрій - потонути в твоїй красі", " Як можна бути такою красивою?! 😍", " Моя ти смачна цукерочка 😍💋", " Моя улюблена фотографія тепер 😍 Поліна ви прекрасні!🌸🌸🌸", "Мило🐰", "Хороша🔥🔥🔥", " У тебе, Поля, тут фігура взагалі супер! Ці ноооооги!!!))) нескінченні))", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Дмитро Ступка і Поліна Логунова розповіли таємні деталі свого знайомства.

Як повідомляв Знай. ua, Поліна Логунова назвала головні плюси Володимира Зеленського.

Також Знай. ua писав, що в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".