Популярний український ведучий Нового каналу Сергій Притула має двох дітей. Однак він не часто ділиться сімейними фотографіями в соціальних мережах.

Так, у Притули росте 11-річний син Дмитро і маленька донька Соломія. Незважаючи на захоплені коментарі фанатів, сам Сергій не вважає себе ідеальним батьком і зізнається, що строгий батько.

"Строгість залежить не від ґендеру, а від поведінки, – розповів Сергій Притула. – Коли Дмитрові було два роки, якісь зауваження були ідентичні тим, які зараз робимо Соломії. Звісно, що на даному етапі до Дмитра я більш вимогливіший – хлопцеві 11 років. Це вже тієї вік, коли багато моментів у поведінці, у побуті, у розподілі власного годині мають бути ініційовані ним, а не дорослими".

Сергій Притула, прес-служба Нового каналу
Сергій Притула, прес-служба Нового каналу

Свою строгість Сергій Притула зміг показати в новому випуску проекту "Діти проти зірок".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

"Деякі діти, адаптувавшись на майданчику, почувалися так вільно і впевнено, що забували про субординацію, – каже Сергій. – Я до дітей на "ві" звертаюся, вони на "ти"… Іноді дітлахи страждали на синдром вседозволеності, що існує в їхніх сім’ях. Доводилося пояснювати, що я не мама і не тато. Мені на голову не вилізеш".

Однак йому вдалося чудово порозумітися з маленькими учасниками шоу.

Сергій Притула, прес-служба Нового каналу
Сергій Притула, прес-служба Нового каналу

"Іноді траплялися випадки, коли наші маленькі герої дуже засмучувались від того, що програлі у якомусь раунді чі у грі загалом. Тоді доводилося вимикати режим "ведучий" і вмикати режим "чужих дітей не буває", – зізнався Сергій Притула. – Бо ніщо так не крає серце, як дитячі сльози. Тоді десь обіймеш, десь щось підбадьорююче скажеш, десь розсмішиш – і далі до зйомок!"

Нагадаємо, Притула відреагував на слова Молочного про "фашистів у Києві".

Як повідомляв Знай. ua, Притула після непорозуміння з Молочним похвалився важливою подією.

Також Знай. ua писав, що Притула потужно відповів Молочному за "фашистів у Києві".