Про стосунки цієї трійці свого часу було чимало чуток – при чому не завжди пристойних. Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут практично не розлучалися, коли працювали над спільним проектом, ранковим шоу "Підйом". Ведучі вже давно змінилися, а гуморист і досі не може забути конфлікт 5-річної давнини.


Притула проти Фреймут


Нещодавно на одному із українських телеканалів стартував новий проект Ольги Фреймут, куди в якості гостей вона запросила відому балерину Катерину Кухар і колишнього колегу по цеху Сергія Притулу. Останній просто у студії пригадав їй чимало вчинків, котрі вразили його, і не надто приємно.


Він розповів про період 2008-2011 років, а потім і про нову програму "Хто зверху?", де зустрівся із "колишньою" знову. У 2013 році Фреймут несподівано змінила телеканал, після чого відносини між нею і Притулою різко погіршилися, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


"Мені це болить. Тому що 16 грудня 2013 я підійшов до тебе і запитав: "Фреймут, скажи мені чесно, ти залишаєшся на "Новому каналі", або йдеш на "1 + 1"? Ти притулилась до мого плеча і сказала: "Я прийняла рішення, я залишаюся на "Новому" і ми з тобою відзнімемо крутий сезон "Хто зверху". Я як креативний продюсер цього шоу підійшов до редакторів і сказав: "Пишіть, Оля залишається". А вже 21 грудня, коли я був на гастролях у Львові, мені подзвонили і сказали, що позавчора Оля підписала контракт з "плюсами", - скаржився Притула.


Саме тоді Фреймут не змогла дотриматися своєї обіцянки довше трьох днів, розгніваний Притула запам'ятав це надовго і навряд чи тепер пробачить.


"Ти зрадила мене, Фреймут. Ти всадила мені в серце кілок, і він був не осиковий", - підсумував гуморист.


До речі, на малій батьківщині ведучого, у Збаражі, ходили чутки про ймовірні стосунки між ведучими – романтичні. В одному із інтерв'ю Притула згадував, як особисто переконував рідних, що між ним та Фреймут нічого немає, а потім просто втомився постійно виправдовуватися.


Втім, згодом він одружився, вже вдруге і поставив крапку у цьому спірному питанні.


Дивіться: У чому не зміг зізнатися Сергій Притула Ользі Фреймут?


Нагадаємо, Притула пояснив українцям, як повернути Сенцова.
Як повідомляв Знай.ua, Притула остаточно розпрощався із репутацією бабія.
Також Знай.ua писав, у Фреймут виявили анорексію.