Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним знімком. Так, сама знаменитість, Оля Полякова та Леся Нікітюк вбралися у весільні сукні. Виявляється, артистка взяла участь у популярному шоу "Хто зверху".

"Дивіться сьогодні дуже веселий випуск "Хто зверху?" Вмикайте Новий канал о 19.00!", - порекомендувала всім Джамала. Фанати залишилися в захваті: "Дівчата я Вас так люблю! Щастя Вам і успіхів!", "Це щастя жити в один час з вами дівулі)", "Джамала найкрасивіша,найкрасивіше плаття 😍", "Красуні наречені 👰👰👰👰 💐💐💐💐", "Джамала, у Вас найкраща сукня😍", "Дівчата які ви класні . Ви наша любов і гордість !!!! Любимо вас !!!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку. Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще