Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже пікантну серію кадрів, позуючи на ліжку лише в еротичній спідній білизні і доповнивши образ вечірнім макіяжем з винними губами. Так, артистка засвітила ідеальну фігуру, ледь прикрившись ковдрою.

"час вставати...🐥", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Не фіга собі макіяж після сну", "З фотографом спите ,чи що?😕", "Світлано, що ви творите 🤪🔥❤️", "Пуля👌", "Оце тигриця😍🔥♥️♥️♥️♥️♥️", "Свєта ти бомбічна самочка...🔥🔥❤️❤️❤️😍", "Приголомшлива 🔥🔥🔥", "яка Мм 🍑👌😍👍", "І хто ж таку красу вранці фотав???", "Судячи з макіяжу, хтось і не лягав 😁".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.