Відомий російський гуморист Максим Галкін на концерті в Новосибірську (РФ) розкритикував пропагандистські телеканали за політичну цензуру і часте згадування України. Крім того, він різко висловився про фігуру президента Росії Володимира Путіна.

На думку телепродюсера Леоніда Мазора, сміливість шоумена може мати неприємні наслідки. Про це передає "Радіо Свобода".

Мазор зазначив, що він і раніше знав Галкіна як сміливу і чесну людину. Однак Галкін у народі асоціюється з гламуром, якому не властиві опозиційні погляди, не кажучи вже про публічні висловлювання проти російської влади.

Максим Галкін, Instagram
Максим Галкін, Instagram

"Тут раптом чоловік, якого асоціюють з цим прошарком населення, говорить речі, які властиві Навальному, багатьом іншим яскравим опозиціонерам", - здивувався продюсер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За словами Мазора, виступ Галкіна говорить про те, що "в іншому шарі населення люди вже більше не можуть терпіти".

"От коли він буде говорити це близько, коли ці концерти вже почнуться в Москві, тоді буде страшно багатьом", - попередив Мазор.

Він припустив, що скоро "надійде наказ" заборонити концерти Галкіна.

Нагадаємо, Галкін висміяв пошуки нареченої для Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.

Також портал Знай.uа писав, що Пугачова помолодшала і пішла на "Гріх", але не з Галкіним.