Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне відео з малюками Лізою і Гаррі на відпочинку в Латвії. Так, діти засмагали і грали в піску, а син ще й видав кумедний лайфхак від папараці, виривши для зіркового тата яму-притулок.

"Лайфхак від Гаррі 😊 #гарригалкин #елизаветагалкина", - лаконічно підписав Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Гаррі про насущне))) а Ліза про Високе💫😄", "Дітки поганого не порадять)))) Видно і їх вже дістали))", "Максим копайте, копайте😁 але мені здається папараці вас відкопають😂", "Гаррі так схожий на Максима!❤️❤️ Міміка, манера говорити! Чудова дитина!❤️", "Ох вже ці папараці 😂. Чарівний хлопець🤗", "🤣🤣🤣навіть діти втомилися від настирливих папараці", "Який красивий хлопчик,божественно красивий.😘".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще