Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить пікантними Сторіс, позуючи біля розкішного автомобіля малинового кольору у відвертому срібному міні-платті і заінтригувавши шанувальників. Так, артистка взяла участь у гарячих зйомках для популярного чоловічого глянцю XXL разом з Мішель Андраде та іншими знаменитими українками.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Скоро...", - заінтригувала Нікітюк. Варто нагадати, що Леся не вперше з'являється в чоловічих виданнях. У 2018 році артистка знялася у відвертій фотосесії для XXL разом з партенером по "Танці з зірками" Максимом Єжовим. Ще раніше, у 2016 році телеведуча повністю оголилася для того ж XXL, ледь прикривши груди руками.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.