У неділю, 11 листопада, шоу Танці з зірками 2018 покине ще одна пара. Так, до 12-го ефіру залишилося всього п'ять пар: Леся Нікітюк і Максим Єжов, Ігор Ласточкин та Ілона Гвоздьова, Michelle Andrade і Женя Кіт, Іраклі Макацарія і Яна Заєць, а також Павло Вишняков і Юлія Сахневич.

Учасники активно тренуються та готуються показати свої номери. Одним з таких "творчих моментів" поділилася на своїй instagram-сторінці Леся Нікітюк. Так, телеведуча показала, як готується до тренуванні з Максом Єжовим. При цьому Никитюк звернулася до своїх хейтерам.

Ведуча зазначила, що їй багато пишуть з проханням залишити проект. На що Никитюк порадила злостивцям просто голосувати за інших учасників.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Друзі, шанували ми з Максимом коментарі, в яких багато людей пишуть: "Леся, залиште шоу, ви погано танцюєте" і т. д. Що я вам скажу? Пропоную альтернативочку! Голосуйте за інших учасників, звернулася до своїх недоброзичливців Никитюк. - Просто голосуйте за інших".

"Цитую максима Леонова: " Я мненью вашему вращенья придавал, а осью был мой детородный орган". Чекайте на нові танці", - сміється Никитюк.

Раніше ми писали, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася в Instagram новим фото і розповіла новини зі свого зіркового життя. Відповідна публікація з'явилася на сторінці телеведучої в соціальній мережі.

Так, на фотографії Леся позує сидячи на сходинках і уважно дивлячись у камеру. На ній чорна футболка і яскраві леопардові лосини, які і стали предметом обговорення у коментарях до фото. На ногах Никитюк прості чорні кросівки, а її руки складені на колінах. Волосся телеведучої акуратно покладені, а на обличчі яскравий макіяж.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк шокувала сексуальним образом на Хеллоуїн.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.