Російський музичний критик Сергій Сосєдов дав пораду відомій співачці Аллі Пугачовій більше не виступати на сцені з-за того, що вона вже перебуває "не в тій фізичній формі".

"До жаль, це жалюгідне видовище. Вона ледве ходить по сцені, задихається, ледве дихає, буквально", заявив Сосєдов.

Критик зробив свої висновки про це після того, як подивився відео з недавнього концерту, де Пугачова виконувала хіт "Жінка, яка співає".

"Це жахливо! На це неможливо дивитися, боляче на це дивитися. Вона ледве стоїть, за повітря тримається, задихається, не співає, а говорить пісню, а я боляче і погано. Мені здається, що я зараз впаду в свідомість", — сказав він.

Алла Пугачова, Instagram
Алла Пугачова, Instagram

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Критик відзначив, що завдання артиста – вселяти в глядача віру в життя, однак нові виступу Алли Борисівни не викликають нічого, крім відчуття "жаху і колапсу".

"Коли артист немічний — він не має право виходити на сцену. Апокаліпсису не місце сцені!", заявив Сосєдов.

Він згадав, що глядачі обожнювали активну і енергійну Пугачову.

"А зараз виходить мумія на сцену. Жахливо! Це не можна показувати! Невже вона цього не розуміє? Це просто скинути саму себе з п'єдесталу", поскаржився критик.

Крім цього, Сосєдов нові пісні Пугачової назвав бездарними.

Нагадаємо, Пугачова помолодшала і пішла на "Гріх", але не з Галкіним.

Як повідомляв Знай. ua, Галкіну загрожує захід кар'єри з-за жорсткої критики Путіна.

Також Знай. ua писав, що Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся.