Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний спільний кадр із зірковими подругами Вірою Брежнєвою, Лолітою Мілявською та старшою донькою Євою, привітавши Лоліту з днем народження. Так, артистці 14 листопада виповнилося 56 років, а Світлана присвятила їй масу теплих слів.

"моя люба моя дорога Лолочка❤️ Ти - жінка історія, жінка комета ! Відкидай вчасно ступені і рухайся тільки вгору !
Люблю. я завжди в тебе є 👱‍♀️ ", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Супер👍🌹", "Брежнєва красуня", "Єва як завжди 😂😍 гарний настрій", "Картина маслом «Мати й діти» 😂 Лоліта гарна жінка !", "Милота💜", "Так класно , вже стільки років дружите 👏👍", "Євуся😜❤️".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.