Німецька легкоатлетка 19-річна Аліса Шмідт визнана найсексуальнішою спортсменкою світу. І з цим важко посперечатися, адже вона дуже красива і спокуслива. Стрункі ніжки, пишний бюст і підтягнута попа дівчини не дають засумніватися у виборі.

Якщо подивитися на сторінку Аліси Шмідт в Instagram, де вона показує своє життя, то можна побачити, що красуня не тільки бігає, а в цілому любить тренування і спорт. Також вона не проти знятися в бікіні у красивих фотосесіях, а ще частенько показує своє харчування. До речі, на сторінку Аліси підписані вже понад пів мільйона користувачів, і кількість фоловерів неодмінно зросте після визнання її найсексуальнішою спортсменкою світу.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Нагадаємо, найспокусливіша учасниця "Майстер Шеф" здивувала фото до пластики.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що названий найсексуальніший чоловік у світі.

Також портал "Знай.иа" писав, що найбільш незвичайна модель за всю історію сучасної моди Макденіел захопила чоловіків Playboy.