Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно презентувала скандальний кліп на пісню Elefante, і побувала в подорожі у Мексиці, нарешті приїхала додому і повернулася до звичного режиму життя. Красуня показала у своєму Instagram яскравий кадр з ранкової пробіжки в київському парку.

На новому фото Каменських позує в стрибку, десь в осінньому парку. На ній темне спортивне вбрання її власного бренду і світла шапочка, а на ногах чорні кроси. У підписі до фото Настя написала: "Субота. 7 ранку. Я страшно кайфую, що приїхала додому і можу налаштувати свій режим і повернутися до свого звичайного способу життя. Всім доброго дня і доброго настрою". Фолловери не залишили без уваги фото красуні і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.