Популярна американська світська левиця, блогерка і багатодітна мати Кім Кардашьян велика любителька епатажу. Свої витівки модель і бізнесвумен часто показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, цього разу зірка показала досить неординарний кадр, на якому з'явилася в пікантній позі.

Як видно, на фотосесію Кім Кардашьян прийшла в спокусливому чорному боді, яке вигідно підкреслює всі вигини її соковитого тіла. При цьому зірка сіла в незвичайній позі, вона зображена у профіль і не дивиться в камеру. Довге волосся моделі зібране у хвіст і, коли вона в цій позі, торкається асфальту. У підписі до фото зірка розповіла про свій бренд. А шанувальники не залишили без уваги таке фото красуні і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.