Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок одного з концертів, виконуючи на сцені нову пісню "Плохой" разом з Артемом Івановим. Так, артисти спокусливо танцювали, а Світлана зізналася, що багато її хітів склав саме хороший друг.

"трек #ПОГАНИЙ , який ви називаєте «налий мені текіли» був написаний моїм другом @arteminyan1
цей хлопець створив і створює для мене стільки краси ❤️ ви хочете цю пісню в альбом?", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ми хочемо цього хлопця! 😅🔥", "Дуже ❤️❤️❤️❤️", "Дуже хочемо!!!🔥
Ви таким дуетом - шикарні 😍", "Звичайно!!!!!!!!!!!!!!!!🌟🌟🌟", "Нічого не зрозуміло з даного уривка, але дуже цікаво 🙈🤣", "Здалеку ніби з Ігорем Ніколаєвим співаєте", "ДУЖЕ ХОЧЕМО❤️".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.