Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр в чорному шкіряному бікіні, примірявши плавки з поясом і завищеною талією. Так, артистка продемонструвала спокусливу фігуру, якою наполегливо займається в перервах між численними концертами.

"🐠", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати публікацію: "Свєтік ти просто вогонь 🔥🔥🔥🔥", "Смачно❤️", "Тіло🔥", "Прекрасно виглядаєте🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Як завжди бомба-гармата💣🔥", "Красуня Свєта😍😍😍❤❤❤", "Незрівнянний захват, мої оплески 👏👏👏👏👏👏👏👏", "наша рибка😁😍😍", "Яка чуттєва 😍😍😍❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "Свєта, частіше викладайте свої тренування. Ми вами надихаємося і ви нам допомагаєте.".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.