Відомий український актор Михайло Кукуюк зізнався, що вболіває на “Танцях з зірками” за Вікторію Булітко та Ксенію Мішину. Саме ці артистки та гімнастка Анна Різатдінова й стали суперфіналістами танцювального проекту на “1+1”. Булітко танцює в парі з Дмитром Дікусаром, Мішина - з Євгеном Котом, а Різатдінова - з Олександром Прохоровим.

Зірка комедії “Свінгери” Михайло Кукуюк, який пішов з “Танців з зірками” після восьмого прямого ефіру, розповів Знай.ua, що його участь у проекті була цілком очікуваною, бо він з дитинства займався танцями та йому нерідко доводилося виконувати танцювальні “па” у театрі. Тож актор мав досвід, але був шокований тим, як деякі глядачі та навіть судді оцінювали пари на паркеті.

Михайло Кукуюк, Танці з зірками
Михайло Кукуюк, Танці з зірками

“Я був приголомшений, коли людей так оцінюють: дуже серйозно, за таким прискіпливим та якимось дуже незрозумілим нігілістично-негативним відношенням. Я розумію, що це естетика шоу, але, як на мене, у будь-яких речах має бути межа”, - поділився Кукуюк.

Михайло танцював у парі з Єлизаветою Дружиніною. Знайомство з хореографом і стало для нього найголовнішим подарунком на проекті. Вони завжди підтримували один одного, особливо коли чули у свій бік гостру критику, і зараз продовжують спілкуватися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

“Я завжди любив танцювати, тягнути ноги на шпагат, згадувати дитинство. Пройшло багато часу, як я в Карпенко-Карого займався класичними танцями. Зараз було таке з області ностальжі. Мені дуже сподобалося, особливо знайомство з Лізою - вона мене зацікавила”, - прокоментував артист.

Крім цього, Кукуюк назвав і те, що йому найбільше не сподобалося на “Танцях з зірками”.

“На превеликий жаль, я не знав, що в цьому шоу заздалегідь кожному відведена окрема роль. Мені не сподобалася критика в бік Лізи. Деякі коментарі в її бік - оце мене вже дістало! В мене плюйте - я розумію. Я б не закінчив театральний інститут, якби я дуже прискіпливо ставився до критики. Критика - це критика! У Адама Сендлера скільки було тієї “Золотої малини”? А у Сандри Баллок?” - зауважив актор.

Михайло Кукуюк та Ліза Дружиніна, Танці з зірками
Михайло Кукуюк та Ліза Дружиніна, Танці з зірками

Він згадав, як після виходу фільму “Свінгери” теж була хвиля негативу у соцмережах.

“Коментарями я не цікавлюся з тих часів, коли вперше мені друзі надіслали їх. В них часто згадувався наш відомий український комедійний проект, який порвав касу. Це “Свінгери”. І я був в шоці! Чого так люди ставляться? А потім я подивився рейтинги, що порвали і мій мозок”, - розповів Кукуюк.

Актор зміг протриматися на “Танцях з зірками” до восьмого ефіру та пішов з шоу з відчуттям свободи.

“Пам’ятаєте, як Вільям Воллес кричав? (Шотландський бунтар, герой фільму “Хоробре серце” - ред.). Але у нього, на жаль, не було змоги вирватися, тому що він був мотузками пов’язаний, а я все-таки вирвався”, - підсумував Михайло Кукуюк.

Нагадаємо, у суперфінал “Танців з зірками” пройшли три пари - Ксенія Мішина та Женя Кот, Анна Різатдінова та Саша Прохоров, Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар. Хто отримає кубок переможця - дізнаємося у наступну неділю, 24 листопада.

Раніше Знай.ua писав, що Ліза Дружиніна та Михайло Кукуюк розповіли про справжні причини свого відходу з "Танців з зірками" та ставлення суддів.

А в бесіді зі Знай.uа Аня Різатдінова відверто зізналася, як проект "Танці з зірками" змінює її.

Крім цього, суперфіналістка "Танців з зірками" Ксенія Мішина розповіла Знай.ua про схожість з Лідією Шефер з популярного українського серіалу "Кріпосна".