Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька коротеньких відео з міста Салала в Омані, де репетирувала перед концертом. Так, артистка продемонструвала ідеальну розтяжку, а також спокусливо покрутила стегнами перед дзеркалом і показала кілька вправ для великих сідниць.

Варто відзначити, що Світлана обожнює демонструвати фігуру, будь це плоский живіт, розкішні груди або сідниці. Знаменитість старанно працює над ідеальним тілом, а фолловери називають її справжнім мотиватором. Також Лобода нерідко ділиться улюбленими вправами і хвалиться розтяжкою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.