Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість опублікував нове фото з автомобілем MINI COUNTRYMAN, проводячи його тест-драйв. Так, артист зізнався, що на тренуванні з баскетболу йому на ногу впав інший спортсмен, тому Володимиру довелося терміново їхати в травмпункт.

"Роблячи це фото, я ще не знав, що тестувати MINI COUNTRYMAN буду дуже незвичайним способом.
Коротше, забравши цю дівчинку я уявляв, як буду розсікати по Києву, заїжджаючи на всякі модні тусовочки, бо привернути увагу сидячи за кермом цієї машини, дуууже легко! Але! Багато хто знає, що я граю в баскетбол. Вчора на нічному тренуванні мені на ногу впав інший спортсмен. І тепер я володар часткового пошкодження медіальної колатеральної зв'язки лівого коліна. Ну що ж, тепер я розсікаю по лікарнях. І вночі дістався дуже швидко до травмпункту. Ввечері Їду на МРТ. Тож чекайте сторіз тест-драйву від покаліченого мене))), - поділився емоціями Дантес. Фолловери почали підтримувати співака в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.