Серед українських зірок є справжні романтики. Учасники "Хто проти блондинок?" з Лесею Нікітюк зізналися, що робили для коханих.

[quote author=""]"Думаю, це 10 років з дня нашого вінчання. Я влаштував сюрприз для всієї родини – відвіз їх у приголомшливе місце, але ніхто до останнього не знав, куди ми їдемо. Це було під Харковом, називається «Співаючі тераси». Неймовірна акустика, ліс, озеро…. Там ми зі Сніжаною

Також артист розповів, що влаштовував польоти на повітряній кулі, які привели в захват усіх.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

" Пам'ятаю, мені дуже подобалася одна дівчинка… І я попросив своїх друзів, які гарно співають, піти зі мною і заспівати для неї серенаду. Грузинське багатоголосся… Я просто відкривав рот, ніби теж співав (сміється)", - розповідає телеведучий Іраклі Макацарія.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Свій самий романтичний вчинок вирішив згадати і співак MELOVIN.

Melovin, учасник Євробачення та Х-фактору
Melovin, учасник Євробачення та Х-фактору

"Мій самий романтичний вчинок за останній час… Я зводив свою сім'ю в дуже дорогий ресторан на березі моря в Одесі. Ми провели там кілька годин – їли морепродукти, пили шампанське… Думаю, це запам'ятається на все життя", - розповідає виконавець.

Нагадаємо, зірки "Жіночого кварталу" запалили зал спокусливим номером гарячих мамочках.

Як повідомляв Знай. ua, довгонога Астаф'єва показала, як "відшила" Ді Капріо.

Також Знай. ua писав, що доросла дочка Полякової зарядила Instagram на гарний настрій.