Брутальний та неймовірно талановитий музикант Сергій Міхалок готується до зустрічі зі своїми українськими фанатами. Його виступ завжди очікують з нетерпінням, бо кожна його пісня - справжній хіт!

15 грудня у Stereo Plaza буде гаряче! Оркестр “Ляпис 98” виступить з новою програмою “Всем девчонкам нравится!” Музиканти подарують незабутні емоції та позитивний настрій.

Сергій Міхалок та Ляпис 98
Сергій Міхалок та Ляпис 98

Міхалок так запалює на сцені, що від цього божевілля нікому не вдасться встояти на місці. Без сюрпризів також не обійдеться!

“Ляпис 98” - люблять та слухають у всьому світі. І невдовзі легендарний білоруський радикальний шансон почують у багатьох европейських країнах під час The Lyapis European Tour 2020.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ляпис 98 з початку 2020 року їде у тур Європою

А поки що готуйтеся співати улюблені хіти у Києві!

15 грудня 2019, початок концерту о 19:00. StereoPlaza, п-т Лобановського, 119. Квитки від 699 грн.

Нагадаємо, раніше Сергій Міхалок презентував новий кліп гурту Drezden “Эдельвейс”.

У цьому відео зіграла дружина музиканта, актриса Світлана Зеленковська. Режисером кліпу виступила відомий мінський фотограф Кароліна Полякова.

У відео багато загадок і прихованих сенсiв, які кожен зрозуміє по своєму.

Drezden - сольний проект Сергія Міхалка, в якому він відкриває для всіх шанувальників ще одну сторону своєї творчості. Дебютний альбом гурту вийшов у вересні 2018 року і миттєво знайшов шанувальників по всьому світу. Весь цей час музиканти працювали над другим альбомом і концертною програмою, презентація якої відбудеться найближчим часом.

Раніше Знай.ua писав, що музичний колектив Сергія Міхалка Brutto презентував документальний фільм про себе. Тріумфальне повернення Міхалка і Brutto в Білорусь та розпад гурту "Ляпис Трубецкой" - це і багато іншого шанувальники можуть побачити у відео "Brutto Nostra".

До цього Brutto порадували шанувальників новим відео на пісню “Мельхиор и Каспар”, що вийшов спеціально до п’ятиріччя #bruttofamily.

Також Знай.ua повідомляв, що у Києві презентували важливу книгу про один з найстрашніших періодів в історії України - Голодомор 1932-1933 рр. Книга має назву "Ґарет Джонс. Ціна правди". Ґарет Джонс став першим іноземним журналістом, який писав про Голодомор в Україні.

Вже 28 листопада 2019 року MMD UA та FILM.UA Distribution презентує прем’єру фільму “Ціна правди”. Це кіно спільного виробництва Польщі (Film Produkcja за підтримки Polish Film Institute), України (Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно) та Великої Британії (Jones Boy Film). Зйомки фільму проходили в Україні, Польщі та Шотландії.