Талант-шоу "Х-фактор" на каналі СТБ кардинально змінює не тільки напрямок, але й підхід до укчастникам. На нових етапах відбору глядачів чекає чимало сюрпризів. Охочим поборотися за першість доведеться пройти не одне випробування.

Х-фактор. Прес-служба каналу СТБ
Х-фактор. Прес-служба каналу СТБ

Охочих потрапити до команди членів журі – 24. Але тільки 12 з них вже через тиждень будуть виступати в прямому ефірі шоу. Судді поки ще не в курсі, які саме категорії їм дістануться, але більшість вже заявили про можливість взяти хлопців у свою комманду. Наприклад, співачка Оля Полякова давно твердить, що мріє працювати з більш досвідченими учасниками – категорією "30+".

Х-фактор. Прес-служба каналу СТБ
Х-фактор. Прес-служба каналу СТБ

"У наших дорослих людей немає героїв. Чому всі ходять на концерти Олега Винника? Тому що він такий один! Тоді треба дати цих героїв країні, і взяти їх саме з категорії "30+". І якщо мені не дадуть цю групу – повбиваю!" – заявила Полякова.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Кажуть, що не все так просто і в суддівських кріслах. Ось у Андрія Данилка деякі виступи несподівано викличуть бурю негативних емоцій і навіть натякне на відхід з шоу:

Шоу "Х-фактор", фото: прес-служба каналу СТБ
Шоу "Х-фактор", фото: прес-служба каналу СТБ

"Це нудно і нецікаво! Зараз вимоги зростають, а вона, на мою думку, не впоралася із завданням взагалі" — суворо прокоментує він виступ однієї з учасниць.

У свою чергу Ігор Кондратюк теж налаштований рішуче і впевнений, що жаліти конкурсантів категорично не можна:

"Я розумію, що учасники сидять на цих стільцях і чекають нашого рішення, як на розпеченій сковорідці. Але мені потрібні бійці, ті, з ким я виграю цей сезон!".

Нагадаємо, улюбленець Данилко зізнався в згубної залежності.

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко перетворилася в левицю.

Також Знай.uа писав, що Ліндеманн зобразив Лободу на постері своєї групи.