Прийомна донька репера Потапа з його колишньою дружиною Іриною Горовою – Наташа Горова активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими кадрами. Дівчина не соромиться свого тіла і частенько демонструє в мережі пікантні фото, а також хвалиться безліччю татуювань по всьому тілу. Так і в цей раз модель показала гаряченьке пляжне фото.

Як видно, Наташка відображена на красивому пляжі на тлі неймовірного гірського пейзажу. Вона сидить на рожевому стільці спиною до камери в темно-зеленому купальнику-бікіні. Це вбрання, як і поза, підкреслюють соковиту фігуру красуні і всі вигини її тіла. На голові дівчини кокетливий капелюшок, який вона ніби поправляє рукою. У підписі до фото Горова міркує про комплекси і зізнається, що колись була більш стрункою, але і зараз вона любить своє тіло.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.