Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно з чоловіком Потапом відпочивала і працювала в Мексиці, виклала веселу підбірку фото звідти. Як видно, парочка чудово погуляла з новими друзями в далекій країні, а Настя ще й засвітила обручку. На фотографіях видно, що на вечірку з друзями Настя прийшла у чорних шкіряних лосинах і гольфі кольору хакі, а на її поясі чорна сумка-бананка. Волосся красуні розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж.

На фотографіях, які виставила Каменських є і її чоловік Потап, з яким вона побувала в Мексиці. Він прийшов на вечірку у рваних джинсах і білій футболці з принтом. Примітно, що обручку засвітив і він. І це дивно, адже вдома вони їх зазвичай не носять, а за кордоном – так. У підписі до фото Каменських написала: "Ще один приємний спогад з Мексики, це був нереально атмосферний вечір з чудовими людьми". А шанувальники почали обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.