Скандальний російський продюсер Барі Алібасов в одному з недавніх інтерв'ю зробив шокуючу заяву. Алібасов, який сьогодні одружений із актрисою Лідією Федосєєвою-Шукшиною, зізнався у романтичних відносинах з українською співачкою, Софією Ротару.

Ротару, фото Кorupciya.com

Одіозний артист розповів, що їх у нього були серйозні наміри з приводу одруження з колегою по естрадному цеху, та й сама Ротару, зі слів Алібасова, була не проти вийти за нього заміж.
Під час бесіди з журналістами, Алібасов попросив попередити його, коли Ротару знову з'явиться в Москві. Також він зробив акцент на тому, що не стежить за тим, що пишуть про нього ЗМІ і зізнався, що не любить перебувати в центрі медійної уваги.
Що стосується політичних поглядів виконавиці, то він спробував виправдати її антиросійський настрій і пояснив, що ніякого зв'язку між заявами артиста і тим, що він виступає на сцені – ні.
Як відомо, в Росії влаштували бойкот концертам Ротару через її "підтримку українську армію".

Софія Ротару, фото: mir24
Софія Ротару, фото: mir24

Враховуючи недавній інцидент з випитою рідиною для прочищення труб і тривалої госпіталізацією, можна припустити, що Алібасов ще не зовсім відновився, і свідомість повернулася до нього не повністю.

Нагадаємо, що Софія Ротару офіційно була одружена один раз. Її чоловік Анатолій Євдокименко пішов з життя 17 років тому після інфаркту.

Нагадаємо, що фанати Софії Ротару показали її весільні фото і на них із працею можна дізнатися легенду естради.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Софія Ротару поїде в Москву для того, щоб знятися в музичній премії "Пісня року".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще