Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним спільними кадрами з тенісисткою Еліною Світоліною, побувавши на першому благодійному аукціоні в рамках фонду Еліни, який та відрила, щоб допомагати юним талановитим дітям. Так, артистки позували в блискучих облягаючих вбраннях, а Леся раптово засвітила "вагітний" живіт.

"Вчора відбувся перший благодійний аукціон в рамках фонду @elisvitolina який Єля відкрила щоб допомагати юним талановитим дітям!!
Було багато українських бізнесменів які своєю щедрістю мене просто вразили!!!!
..тільки лот «Вечеря з Володимиром Кличко» пішов з аукціону за 21тис.$ Лотів було багато!!!!", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Або ви стали невдалу позу, або ви вагітна?🤔😍", "Ви вагітні?", "На другій фотці ніби вагітна 😁", "ти вагітна?". Втім, і сама Нікітюк посміялася з фото в Сторіс, зазначивши, що вона "народила".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.