Відомі російські співачки Алла Пугачова і Жанна Агузарова зустрілися в Кремлівському палаці. Вони обидві не змогли пропустити концерт, який був присвячений ювілею гурту Стаса Наміна "Цветы". У кінці вечора обидві артистки виконали композицію під назвою "Мы желаем счастья вам".

Алла Пугачова

Слід зазначити, що ходять чутки, мовляв Примадонна і Агузарова є "заклятими друзями". Нібито Аллі довелося докласти чимало зусиль для того, щоб загасити розпалену зірку Жанну. Пугачова боялася, що суперниця зможе з легкістю затьмарити її на сцені. Подібні чутки прокоментував російський співак Олександр Малінін.

"Навряд чи Алла буде кому-небудь ставити палиці в колеса. Вона може не помітити людину. Це набагато гірше, ніж зробити капость. Алла ніколи не зійде до цього, щоб зробити капость. Алла занадто велика", – затверджує виконавець.

Олександр Малінін

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

До того ж, Алла Борисівна сказала працівникам ЗМІ, що іноді бачиться з Агузарової.

"Чому ви думаєте, що ми рідко зустрічаємося? Нечасто, але бачимося", – пояснила вона.

Більш того, Примадонна навіть припустила, що схожа з Жанною.

"Я розбишака була", – зізналася вона.

Алла Пугачова

Нагадаємо, що фанати співачки, Примадонни російської естради Алли Пугачової помітили кардинальні зміни в її зовнішності.

Як повідомляв портал Знай.ua, на сторінці дочки відомого російського гумориста і легендарної співачки Алли Пугачової Єлизавети Галкіної в мережі Instagram з'явився яскравий знімок, на якому дівчинка з'явилася в розкішній весільній сукні.

Також портал Знай.ua писав, що Алла Пугачова несподівано зробила грандіозний подарунок молодій співачці.