Український телеведучий Володимир Остапчук, який взяв участь у проекті "Танці з зірками", часто звертається за допомогою до своїх шанувальників, адже вже розведений. Тепер у зірки немає дружини, щоб порадити.

"Помогите выбрать 1 или 2?", - підписав чарівні знімки шоумен.

Таким чином Остапчук в соцмережі Іnstagram попросив своїх фолловерів вибрати кращу фотографію. Після участі в "Танцях з зірками" телеведучий опинився на другій великій хвилі популярності.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Перша хвиля підняла його після Євробачення, яке він вів разом з Олександром Скічко і Тимуром Мірошниченком. Остапчук не зміг стати переможцем танцювального проекту і навіть не пройшов до суперфіналу. Попри це, кількість шанувальників Остапчука тільки збільшилася.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як відомо, нещодавно телеведучий звернувся до хейтерів і "порадників", які постійно критикували його на проекті. Він їм подякував за те, що стимулювали його своєю критикою.

Нагадаємо, Остапчук покинув "Танці з зірками" за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий хореограф, член журі "Танці з зірками" 90-річний Григорій Чапкіс показав, що він не підвладний віку.

Також Знай.ua писав, Кравець з "Кварталу 95" покинула "Танці з зірками".