Варто нагадати нашим допитливим читачам, що близько чотирьох місяців тому популярна українська співачка Слава Камінська з гурту "НеАнгели" розлучилася з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським.

Так, влітку 2019 року на сайті Подільського райсуду української столиці з'явилася інформація про те, що відбувся процес розлучення зіркової пари. Про це пишуть українські ЗМІ.

Слава Камінська, фото Instagram
Слава Камінська, фото Instagram

Аж до листопада ні артистка, ні лікар не коментували цю подію і ось нарешті пан Камінський порушив мовчання. Відомо, що пара одружилася в 2014 році. У Едгара і Слави народилося двоє дітей: син Леонард і донька Лаура.

Слава і Едгар Камінські
Слава і Едгар Камінські

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сам хірург каже, що однією з основних причин розлучення, як і припускали журналісти - були ревнощі. Слава неодноразово ревнувала Едгара до пацієнток. Також чоловік поскаржився, що несприятлива ситуація вдома впливала на якість його роботи.

Едгар і Слава з дітьми: сином Леонардом і донькою Лаурою, фото: instsgram
Едгар і Слава з дітьми: сином Леонардом і донькою Лаурою, фото: instsgram

"В мене дуже складна професія, я оперую людей, і мені потрібно бути максимально сконцентрованим і максимально спокійним. Тобто під час операцій я не повинен думати про те, що зараз буде вдома, чи перед операцією мені дзвонять і щось намагаються сказати. Це хірургічна професія, і це треба цінувати і розуміти, а у визначений момент у житті було багато моментів, коли я розумів, що це важко, тому що труднощі вдома, а потім ще складна операція. Неможливо відокремити одне від іншого", - розповів Едгар українським журналістам.

Окрім того, Едгар розповів, що йому не подобалося бажання жінки постійно щось в собі змінити: "Вона хотіла постійно себе поліпшити - трохи збільшити форму грудей, або якось змінити ніс, губи. Я був проти цього. І це було табу, я постійно говорив: "Ні". Ми лаялися і могли кілька тижнів не спілкуватися на цю тему. Я до Слави не повернуся, і це факт ".

Нагадаємо, Слава Камінська після розлучення змінилася до невпізнання: "Космічна красуня".

Як повідомляв Знай.uа Слава Камінська з "НеАнгелів" засвітила соски в прозорому боді: "Як дівчинка!".

Знай.uа писав, НеАнгели їдуть у Вінницю, повне "перезавантаження": який сюрприз готують фанатам гарячі красуні.