Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в останні кілька років виступає під псевдонімом NK, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. І в цей раз красуня буквально підірвала соцмережу новим фото в оригінальному образі.

Як видно, перед камерою співачка з'явилася в чорно-прозорій блузі з рукавами-ліхтариками, яка красиво оголила витончені плечі. Волосся Насті зібране у високий пучок на маківці, на її обличчі об'ємна темна маска і яскравий макіяж. Зірка з серйозним виразом на обличчі проникливо дивиться в кадр. У підписі до фото Каменських розповіла, хто допомагав їй створювати цей образ, однак вона не уточнила, куди в такому вигляді зібралася. Треба сказати, що шанувальники вельми неоднозначно відреагували на такий образ зірки.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.