Співачка Світлана Лобода нерідко була помічена в компанії соліста Rammstein Тілля Ліндеманна. Зовсім нещодавно вона знялася в його новому кліпі. Шанувальники обох артистів регулярно обговорюють, що відбувається у відносинах між ними, і чи не є Ліндеманн батьком однорічної дочки Лободи - Тільди.

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Колишня коханка Ліндеманна Ганна розповіла в інтерв'ю про те, що вона 4 роки зустрічався з артистом, їздила з ним на гастролі. Вона поділилася тим, як було жити разом з Ліндеманном, і як проходили їхні спільні дні.

"Звісно, Тілль не пропонував мені переїхати до нього в Німеччину і варити його улюблені російські борщі. Я стала їздити з ним на гастролі по всьому світу, і це було схоже на якесь нескінченне свято, найчастіше на Геловін! Він був нестримним в сексі і ще більш нестримним в барі... Іноді це дуже заважало роботі. Одного разу я не могла добудитися його після шаленої ночі, він просто відмовлявся вставати за годину до саундчеку. Організатори зривалися на мені, бо я була єдиною з усього колективу, хто був "притомний". Тілль ніколи не виправдовувався за таку поведінку, і йому завжди все сходило з рук. Тому що він найкращий у світі музикант і приголомшливий мужик", - докладно розповідає Ганна про спільне життя з Тиллем.

Ганна зізнається, що вона була не єдиною дівчиною у Ліндеманна. У Німеччині в артиста була постійна дівчина, і він сам не приховував, що однієї жінки йому мало.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Він не був одружений, але в Берліні у нього була постійна дівчина. Звісно, я не могла повісити на нього камеру гоу-про і відслідковувати все, чим він займається без мене. Але Тілль і не приховував, що однієї подруги йому завжди мало, але він готовий любити кожну з них, як уміє", - пояснює Ганна.

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Ганна поділилася і тим, коли Ліндеманн познайомився зі Світланою Лободою. Вона каже, що артист буквально збожеволів від Лободи, і між ними промайнула іскра:

"На тому фестивалі ми були разом. Після того, як він побачив Лободу, здалося, що зійшов з розуму. Мені було очевидно, що між ними іскра, як і всім присутнім. Але гасити її я вже й не збиралася. Не хочу уподібнюватися нашим знаменитостям і говорити, що "Лобода вкрала у мене коханого" чи щось таке. Мені це зовсім не треба. Просто до того моменту я, чесно кажучи, втомилася від такого способу життя. Так все само собою і закінчилося".

Нагадаємо, раніше "Ми всі в очікуванні...": Лобода шокувала фанатів неймовірною новиною, інтригувала давно.

Також Знай.uа писав, що німці оцінили відео Ліндеманна і Лободи: "Особливо кінцівка....".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Лобода розбила голову Ліндеманну у новому кліпі, фанати не впізнають зірку: "А де голі ду*и?".