Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instaagram-сторінку та частенько радує прихильників різноманітними відеороликами та фотографіями. Так, цього разу знаменитість опублікувала новий знімок, на якому вона зображена із матір'ю. Присвячена така світлина до Дня матері, який нещодавно відбувся.

Відтак, на фото видно Людмилу, матусю зірки, в блискучій сукні і з букетом в руках. Образ жінки доповнило масивне кольє на шиї і яскравий макіяж з червоною помадою. Щодо Наташи, то вона позувала в сукні блакитного кольору з металевим поясом на талії. Стриманий макіяж і розпущене волосся, завиті в локони, доповнили образ зірки.

Скріншот допису
Скріншот допису

Зауважимо, що фанатам припав до душі такий знімок, і ті засипали знаменитість різноманітними коментарями та лайками. Однак, знайшлися і ті користувачі соцмереж, які звернули увагу на груди, Корольової, зауваживши, що вони "ніби стали більшими в порівняні з минулими фотографіями".

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.