Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з нового кліпу "Frau & Mann" групи Lindemann, де зіграла в досить відвертій сцені з можливим батьком її дочки Тільди Тіллем Ліндеманном. Так, артистка за сценарієм була працівницею фабрики, а Тілль - таємно закоханим в неї босом. На фото ж Світлана стала перед рокером на коліна.

"waiting🤫", - заінтригувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Який погляд😍", "Котик😻🥰", "Кого він мені нагадує😈😁❤️", "Бідна овечка)", "Ай яй яйййййййй 😂😈👹", "П'ятдесят відтінків сірого по радянському 😊", "Шикарні обидва❤️❤️", "Дуже важко представити Вас на колінах😳Ви завжди на висоті👏👏👏💪👍‼️💯", "Я думав це сцена з brazzers 🔥".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.