Чоловік онкохворий актриси Анастасії Заворотнюк і Петро Чернишов поїхав у Білорусь. І навіть не сам.

Виявилося, що з чарівною подругою і колегою фігуристкою Тетяною Навкою Чернишов виїхав з Росії і від своєї дружини, яка зараз проходить лікування, на гастролі.

"Мінськ, зустрічай!.. наша перша чарівна казка на льоду "Руслан і Людмила" буде радувати глядачів", – повідомила Тетяна Навка Instagram.

У мережі все частіше спливає інформація про те, що Він збирається піти від Заворотнюк, і постійно тікає від неї на шоу і на роботу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Мені особливо приємно привезти своє перше льодове шоу саме до вас, оскільки частина моєї професійної історії пов'язана з вашою прекрасною країною… І у мене залишилися тільки теплі та приємні спогади про той час!", — написала дружина прес-секретаря Путіна.

При цьому як Чернишов, так і інші члени сім'ї продовжують зберігати мовчання щодо реального стану здоров'я зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

Нагадаємо, Чернишов позбувся останнього згадки про Заворотнюк.

Як повідомляв Знай. ua, онкохвора Заворотнюк розлучається з чоловіком.

Також Знай. ua писав, що онкохвора Заворотнюк розлучається з чоловіком, вже видалили всі фото.