У травні відомі українські виконавці Настя Каменських і Потап узаконили свої стосунки. Однак, за словами співака, насправді вони розписалися набагато раніше. Про це Потам повідомив в інтерв'ю The Flow.

Потап та Настя Каменських

"Вже було кілька разів, коли ми вступали з нею в законний шлюб. Та відкрита весілля, яку всі побачили, була вже енна за рахунком у нас. Навіть не друга, чувак", — розповів репер.

Також він відверто зізнався про те, коли відносини між ними переросли у щось більше, ніж просто робочі.

"У Насті закінчився контракт, її покликали інші продюсери, вона вирішила піти. Мені стало так боляче від цього. Не тому що я власник. Не тому що ми втрачали цей дует, який я половину часу ненавидів. Не знав я, чому. Я сказав: "До кого ти йдеш?! Куди?! Ну і котися!". А всередині-то відбувалася зовсім інша реакція. Потім стався схожий момент — я хотів, щоб ми посварилися, і я зібрався йти. А потім прийшов назад, сильно п'яний, і сказав їй: "Я люблю тебе. Нікуди не відпускаю! Ти моя". Вранці я прокинувся в літаку, вона мені: "Ти пам'ятаєш, що ти говорив?". Я: "Ні, не пам'ятаю, нічого не було". І у нас почався відкритий енергетичний контакт один з одним, тому що прочинилися ця двері", — згадує Потап.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Потап та Настя Каменських

Нагадаємо, що Настя Каменських виставила в Сторіс пікантне селфи в дзеркалі з танцювальної студії, репетируючи виступ на церемонію нагородження телеканалу "М1"

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських довела, що є найкращою в Україні прямо на "M1 Music Awards. 2019".

Також портал Знай.ua писав, що Потап і Ірина Горова після розлучення змогли зберегти спільний бізнес і дружні відносини.