30 листопада у Палаці Спорту в Києві відбулася головна музична подія року - премія "M1 Music Awards. П'ять". Журналісти Знай.uа відвідали подію і своїми очима побачили, як все відбувалося.

Це вже п'ята за рахунком щорічна подія. В одному залі зібрали кращих з кращих представників музичної індустрії. Організатори відзначили нагородами досягнення виконавців у 10 номінаціях.

Номінація "Співачка року": перемогла NK | Настя Каменських. Зірка позувала в чорному облягаючому платті з пікантним прорізом посередині стегна. В якості декорацій вибрала своїх танцюристів в образах леопардів з написами NK.

Настя Каменських, фото Знай.иа

Настя Каменських, фото Знай.иа

Настя Каменських, фото Знай.иа

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Настя Каменських, фото Знай.иа

Настя Каменських, фото Знай.иа

Настя Каменських, фото Знай.иа

Номінація "Золотий грамофон спільно з радіостанцією "Русское Радио Україна": Тіна Кароль перемогла – "Сила висоти"

Номінація "Прорив року": переміг MELOVIN – "Ти". Артист вийшов на сцену зі сльозами на очах і свою нагороду присвятив бабусі.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.