Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантними кадрами, примірявши коротеньке плаття кольору фуксії, яке, за її словами, пошила собі сама. Так, артистка позувала на шкіряному дивані, ставши гостею шоу "Суперінтуіція", яке веде її хороший друг Сергій Притула.

"🦄🦄🦄 👗 #ѕамашила
Оцініть сукню від 1-10🍓", - запропонувала шанувальникам Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся бомба❤️👏👏😍😍😍😍😍", "Дуже личить така зачіска, дуже👍", "Шикардос!!! 😍👍10", "Чарівна😻", "Яка гарнюня 😍😍", "👑👑❤️Богиня❤️ 👑👑", "Ех яка соковита полуниця💕👍", "10 з 10🔥🔥🔥 Леся, ви красуня!!! ❤️", "ЛеБарбі👍", "Яка гаряча штучка🔥💯❤️", "Вогонь,вогонь баба".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.