Студія "Квартал 95" показала українцям свого Діда Мороза. Популярний комік і актор студіє Євген Кошовий вже повним ходом відчуває приближення Нового року. Про це оприлюднили допис на офіційній сторінці студії "Кварталу 95" в Іnstagram.

"Наш Дід Мороз "на стилі"🎅😎 Повним ходом готуємося до новорічного туру "Вечірнього Кварталу". За квитками - на kvartal95.com", - йдеться у повідомленні.

Дід мороз Кошовий, фото скріншот з Іnstagram

Українці у коментарях ледве стримують емоції, таке відчуття, що регочуть, тримаючись за животи. Адже Євген приміряв бороду із попелястою сивиною, що додає шоумену пару десятків років.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я думаю своим можно БЕЗ платно предоставить бы уже...", "На другій фотці, на Кіркорова старого схожий", "Ееллооуу Пуки😂🔥👍", "Бухать.надо меньше", " Хотелось чтоб и у нам зашел також веселый дедушка😂", - коментують українці.

Скріншот, фото з instagram

Скріншот, фото з instagram

Дід мороз Кошовий, фото скріншот з Іnstagram

Нагадаємо, що виступ "95 Кварталу" на Новий рік: українцям назвали вартість концерту, Зеленського можна замовити окремо.

Також портал Знай.ua писав, що актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий назвав головних ворогів президента України Володимира Зеленського.