Режисер серіалу з Володимиром Зеленським “Слуга народу” Олексій Кірющенко вже зміг подивитися перші дві серії “Папіка” - нового творіння від студії “Квартал 95”, яке обіцяє стати кінохітом. У комедії головну роль виконав Станіслав Боклан, а глядачі каналу “1+1” зможуть побачити її з 2 грудня.

Олексій Кірющенко
Олексій Кірющенко

Знай.uа поцікавився думкою Кірющенка про “Папіка”. І ось що він нам розповів: “Я думаю, що цей продукт окупить себе. Це якісна і легка робота. Дивився не як режисер і сценарист, хоча десь професійно це спрацьовує, я відволікся як глядач і відпочивав!”

“Папік” знімав Андрій Яковлєв - режисер “Сватів” і “Родичів”.

Андрій Яковлєв, Дар'я Петрожицька і Стас Боклан
Андрій Яковлєв, Дар'я Петрожицька і Стас Боклан

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

“На сьогоднішній день це рідкісні люди, які можуть робити такі речі. Перевантажується і так ефір. Ясна річ, що біда з фінансуванням. Для Яковлєва це ризик - він не тільки режисер, але ще і продюсер, і сам собі “голова”, - зауважив режисер “Слуги народу”.

Олексій Кірющенко переконаний, що “Папік” сподобається глядачеві, а його творці зможуть заробити на продажу формату в інші країни, як це сталося зі “Слугою народу” - формат серіалу купили у Францію, США, В'єтнам, Філіппіни, Грецію, Сербію, Чорногорію і в інші країни.

Стас Боклан зіграв Діда в серіалі "Папік"
Стас Боклан зіграв Діда в серіалі "Папік"

Крім того, Кірющенко зазначив відмінний акторський тандем у серіалі - компанію Станіславу Боклану склала молода актриса Дар'я Петрожицька.

Режисер, щоправда, зізнався, що раніше не бачив роботи з Дашею.

“Наскільки вона міцна - треба подивитися по розвитку сюжету. Вже те, що вона не дратує - це добре. Я не скажу, що вона героїня-коханка, вона більше за фактурою соціальна героїня. Може, у той бік і буде розвиватися, тому що мій би кастинг вона не пройшла на цю роль”, - заявив Олексій Кірющенко.

Дар'я Петрожицька - героїня комедії "Папік"
Дар'я Петрожицька - героїня комедії "Папік"

При цьому він пояснив, чому так вирішив.

“На вертихвістку, занепалу жінку, яка шукає “папіків”, вона не схожа. Тому що в ній є стрижень. Вона, по-моєму, розумніша цього, а кастинг - це велика справа”, - прокоментував Кірющенко.

На його думку, Станіслав Боклан на сьогоднішній день - найбільш затребуваний актор в Україні. І з цим важко не погодитися!

Стас Боклан і Дар'я Петрожицька
Стас Боклан і Дар'я Петрожицька

“Стас як риба у воді. Я його люблю і вважаю, що він в цій країні перший. Йому багато дано! Чи це його амплуа? Не знаю. Трохи заважала мені його хрипота така, воно важко для вуха”, - сказав Кірющенко.

Цікаво, що і самого Олексія Кірющенка глядачі побачать в одній з епізодичних ролей у комедії “Папік”.

Олексій Кірющенко
Олексій Кірющенко

Нагадаємо, що старт серіалу на каналі “1+1” запланований на 2 грудня. “Папік” буде виходити о 21:45 з понеділка по четвер.

Ранее Знай.uа писав, як відбувся передпрем'єрний показ перших двох серій "Папіка". Режисер комедії Андрій Яковлєв розповів, у чому особливість його нової роботи та яку важливу тему вона піднімає. Також він розповів, як вперше познайомився з Дар'єю Петрожицькою, яка в комедії "Папік" зіграла роль Лізи, і чим вона його вразила.

Також Знай.uа повідомляв, що у Київ прилетів знаменитий актор, зірка "МакМафії" Джеймс Нортон, щоб особисто представити новий фільм з його участю "Ціна правди". Це стрічка про Голодомор в Україні, яка була створена трьома сторонами - Польщею, Україною і Великою Британією.

Також у Києві презентували книгу про головного героя "Ціни правди" Ґарета Джонса - журналіста, який першим прокричав про Голодомор в Україні на весь світ.