Знаменитий російський співак Сергій Лазарєв активно веде власну Instagram-сторінку і досить часто радує шанувальників різними публікаціями. Нещодавно знаменитість виставив веселе відео, побувавши на 8-му дні народження доньки кращого друга Філіпа Кіркорова Алли-Вікторії разом з дітьми - сином Микитою і донькою Анною. Так, сама розкішна вечірка була оформлена в стилі мультфільму "Алладін", а артист похвалився 5-річним харизматичним сином, який станцював кумедний танець в колі.

"Синуля запалює 🔥🔥😂Ну, головне кінцівка гарна! 😂😂😂❤️❤️ Танцюрист Диско відпочиває! Весь в Тата😂❤️", - пожартував Лазарєв. Фолловери залишилися в захваті: "Ось так нічого собі🔥 Дітки запалюють! Є в кого👍😊", "Який прекрасний Микита 🙈❤️❤️", "😂😂👍👏👏👏! О, Микитка дає!! СУПЕР! 👌👌Молодчина!👏Сергій тобі респект, за сина!!!", "Молодець. Красунчик 😍😍😍😍", "Як же швидко він виріс 😭💔", "Ви в танцях😅😍😲😲😲😍😍😍", "Молодець 🔥такий талановитий🔥🔥🔥", "Татові гени🙏 класний🔥🤗 молодчина🤗😊😍".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв довго приховували це, оприлюднене листування.

Як повідомляв Знай.ua Лорак засвітилася в компанії з Лазарєвим, фанати в захваті.

Також Знай.uа писав, що Лазарєв опублікував компрометуючий знімок, фанати не втрималися.