Російська співачка Алла Пугачова вперше за довгий час дала інтерв'ю, в якому розповіла про своє життя, сім'ї. Після цього прихильники сильно почали хвилюватися щодо здоров'я артистки.

На відео, який опублікував російський канал, видно втомлену і постарілу артистку, яка вразила фанатів тим, як їй важко пересуватися.

На ній була довга чорна спідниця і кофта. Вона зробила на голові свою традиційну зачіску.

"Хода пристаріла", "Походу у Алли Пугачової проблеми зі спиною і ногою видно як вона через пліч йде", "Бабуся", "Класна, шикарний наряд, стильний, можливо, незручне взуття або низький тиск", "Ох, любі мої, ви ж будете старою! Дай Бог всім таку ходу до таких-то років!", Господи, особа як у Майкла Джексона", " В монастир їй треба ,гріхи замолювати,а не на ТВ...🙏", "Все добре!! Але ця мочалка на голові", "Невже щось пристойніше не можна продумати???" – пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Нагадаємо, Пугачова і Галкін показали, як діти допомагають їм у замку, харизматична прибирання.

Як повідомляв Знай. ua, Пугачова відправила Лізу і Гаррі в "мажорну" школу.

Також Знай. ua писав, що у мережі спливла стара обкладинка з Пугачовою, фанати не дізнаються.