Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, наклавши на нього свій новий хіт "Мира мало". Так, артистка запропонувала шанувальникам спробувати "станцювати крутіше", а в обмін на це вона познайомиться зі щасливчиком. Варто зазначити, що весь свіжий альбом "Sold Out" Світлана представить вже 6 грудня.

"Оголошую #chellenge !!!!!!!😹🙀 станцюєш крутіше ?!!! Познайомимося🙈😉", - кумедно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Які класні і плавні рухи) це талант. 🌸👍", "Піпець, а що там крутого? Це танець? Ломка якась, припадок((((", "Відео називається «Свіжак 1970 року»", "Як ніби безліч кісток просто відсутні😂", "Це я, коли нікого немає вдома 😂😂🔥🔥💃", "але взагалі-то трошки сумно стає від пісні".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.