Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео зі старшою донькою Євою, на котом ніжно обіймає дівчинку. Так, малеча як би ненароком просить у зіркової мами братика, після чого Світлана видає смішне "Так, тихо!".

"😂🤷‍♀️ой, мамо, ой, - лаконічно підписала Лобода словами з нової пісні "Мира мало". Фолловери залишилися в захваті: "Вам Дитина натякає відкритим текстом😂😂😂❤️", "Мілашка😂❤️", "Що там про братика ?))))", "Ну все Свєтік ми всі вимагаємо братика😹", "Чекаємо поповнення😉", "😁спалила", "Та ми тільки за!!!! Сестричка є, тепер братика чекає)))", "Єва дай мамі попрацювати 😂🙏", "Міс інтрига😂🤞🏼".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.