Як відомо, актриса і колишня наречена Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі зазнавала жорстокого насильства через нового бойфренда, який бив її. Ця ситуація викликала неабиякий резонанс у Голлівуді, а український боксер висловив підтримку дівчині і запропонував їй допомогу.

Однак після того, як суд зняв усі звинувачення, актриса відмовилася давати свідчення проти Брайана Хікерсона, який завдав їй серйозних тілесних ушкоджень під час побутової сварки.

Більш того, скандальну пару часто бачать разом. Так, Брайн поділився у своєму Instagram фотографією зі святкування Дня подяки. Серед гостей можна помітити і 30-річну акторку Панеттьєрі, яку в травні 2019 року він ледь не вбив.

Хайден Панеттьєрі в компанії Брайана Хікерсона, фото: Instagram /@brianhickerson

"Який чудовий відпочинок з хорошими людьми на День подяки", - підписав фотографію хлопець актриси.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, Хайден Панеттьєрі, повернулася до свого хлопця Брайана Хікерсону. Вони з'явилися 7 листопада в аеропорту Лос-Анджелеса разом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Панеттьєрі досить часто відвідує Київ, щоб побачитися з чотирирічною донькою Каєю-Євдокією.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко перетворився на звіра, почувши про знущання над Панеттьєрі.